Wie ben ik? Op zich al een boeiende en ook lastige spirituele vraag, maar ik zal een korte beschrijving over mezelf geven. Allereerst een paar foto’s.

 

Achtergrond

Mijn naam is Rob van den Hof, geboren in 1976 te Hellevoetsluis. Dat ligt op Voorne-Putten, circa 30 kilometer onder Rotterdam. In 1994 verhuist naar Enschede voor de studie Civiele Technologie & Management aan de Universiteit Twente. Enschede beviel me zo goed dat ik daar lang ben blijven wonen, op een korte tijd in Deventer na. Sinds 2019 woon ik in Amsterdam.

Werkzame leven

In mijn “reguliere” werk ben ik werkzaam op het gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit. Begonnen bij een adviesbureau in Deventer. Daarna lang als beleidsadviseur bij de gemeente Enschede gewerkt. Gevolgd door Provincie Noord-Holland, gemeente Almere, Rijkswaterstaat WNN en nu als adviseur bij gemeente Purmerend.

Spirituele leven

Het spirituele pad is voor mij begonnen toen ik de raya yoga opleiding in Enschede startte en ook heb afgerond. Toen ik kort in Deventer woonde, kwam ik er in aanraking met Reiki-healing. De Reiki 1 en 2 opleiding heb ik afgerond. Vlak daarna, eind 2004, kwam VortexHealing® Divine Energy Healing op mijn pad. Ik kwam in contact met vortexbehandelaar van het eerste uur Patrick Meijers, toen ik op zoek was naar iemand die de MerKaBah meditatie doceerde. Hij heeft enkele vortexbehandelingen gegeven voor mijn vaak opspelende buikklachten. Iets waar de reguliere zorg tot dan toe geen antwoord op had. Na slechts een paar vortexsessies waren de klachten aanzienlijk verminderd. Er bleek een infectie te zitten die met de toen hoogste healingtool (Omega) kon worden uitgeschakeld. Tevens bleek dat er flinke energetische, karmische en emotionele issues ten grondslag te liggen aan het waarom de infectie mijn immuunsysyteem kon omzeilen. Daarop is en wordt nog steeds magisch gewerkt.

Verbluft door het resultaat ben ik zelf in februari 2005 aan de basisopleiding begonnen. VortexHealing heeft me daarna nooit meer los gelaten.

Wat volgde was een reis over de wereld en vooral in mezelf. De “wie ben ik” vraag is daarin een wezenlijke en ook weer helemaal niet. De “antwoorden” zijn voor mijn ego vaak schrikbarend en magisch tegelijk. Een tot dan toe behoorlijk mentale en totaal niet-spirituele jongen stapte in een wereld vol zelf-ontdekking,  ego-ontwaking en (energie)healing van diepe emotionele pijnlagen. Een bijzondere maar ook intense reis die immer voort duurt. Het is daarin altijd een wens geweest om de VortexHealing tools die ik tijdens de vele vortex trainingen ontving, te mogen gebruiken om andere mensen te helpen. Als aanvulling op reguliere zorg en zeker niet als “tegenoverstaand”.

Avatars

Bijzonder van de reis is ook het kennismaken met een aantal avatars. Een avatar is een expressie/verschijning direct vanuit Divinity in menselijke vorm. Ze hebben een onbeschrijflijk pure  liefdevolle egoloze aanwezigheid en bijbehorende energie. Merlin is daarbij de avatar die aan de bron staat van VortexHealing®. Amma is de goddelijke moeder, vol compassie en bekend om haar omhelzende darshans. Moeder Meera geeft in stille darshans het licht van Paramatman door. Andere (bekende) avatars zijn b.v. Meher BabaSri Sathya Baba, Neem Karoli Baba, Haidakhan Babaji en Jezus Christus. Enkele foto’s van avatars hangen bij mij in de praktijk. Voor wat extra healing ondersteuning:)

Missie, visie, droom

In mijn “droomwereld” werken reguliere en complementaire geneeswijzen in perfecte harmonie met elkaar samen. Ten behoeve van de optimale gezondheid en het welzijn van alle mensen, dieren en andere levende wezens.

Zoals de avatar Amma het in al haar satsangs zo mooi zegt: “Om lokah samastah sukhino bhavantu”. “Mogen alle wezens in het Universum gelukkig zijn”.

Gevolgde VortexHealing® trainingen

Onderstaand een overzicht met daarop alle vortexopleidingen die er op dit moment zijn. Met een gouden ster is aangegeven welke ik minimaal éénmaal heb gevolgd. Voor een uitgebreide beschrijving wat elke cursus inhoudt, verwijs ik door naar de hoofdpagina van VortexHealing®.