Niet per se op zoek naar diep healing werk maar een sessie lang baden in ontspanning? Ook dat kan met VortexHealing® Divine Energy Healing.

Ervaar b.v. eens de rust/verzachting van een Angelic Heart sessie. Of een acupunctuur sessie zonder naalden. Of een chakra balancing. Een energetische versie van craniosacraal werk is mogelijk via een energievorm “biodynamic flow” genaamd (kan niet op afstand).  Dit kan het lichaam diepe rust/ontspanning geven. Een systeem met voldoende energie kan makkelijker ontspannen. VortexHealing heeft diverse manieren om uw systeem te “energizen”. VortexHealing kan ook rustgevende & vitaliserende kwaliteiten als liefde, vrede, geluk, intiem hart, Divine laughter, Divine Mother, Krishna, Christus etc. direct in uw systeem brengen. Energetische kristallen met mantra’s of harmonics & essences ontbreken niet op het ontspanning keuzemenu.

Diepe ontspanning is een genot, maar kan ook ruimte bieden voor diepere issues om (eindelijk) eens gezien en losgelaten te worden. Zie dat als een geschenk.