Schoonmaken (astrale) lading

VortexHealing® Divine Energy Healing kan diep en krachtig een bepaalde ruimte of een object energetisch reinigen. Daarmee wordt bedoeld dat het astrale veld wordt schoongemaakt. De diverse mensen en dieren die gebruik maken van een ruimte maken op dit astrale veld een inprenting. Als dit maar lang en/of heftig genoeg gebeurt, dan geeft dit een negatieve lading/gevoel voor een ieder die in die ruimte aanwezig is. Voorbeeld: Als er in een ruimte een fikse ruzie tussen meerdere mensen is geweest, dan kunnen mensen die vlak daarna de ruimte betreden dit “voelen” ook al zijn ze niet zelf bij de ruzie aanwezig geweest.  Ze voelen dan de astrale inprenting van die ruzie. Kinderen zijn hier vaak sensitiever voor dan volwassenen.

Ruimtes en gebouwen

Ruimtes tot hele gebouwen kunnen een zware astrale lading met zich meedragen. Deze hebben een negatieve impact op de gezondheid van mens en dier. Bedenk eens wat voor lading hangt in (historische) gebouwen waarin misdaden zijn gepleegd, slavenarbeid plaatsvond of arbeiders vele uren onder slechte gezondheid omstandigheden tegen aan laag loon moesten werken. Of religieuze gebouwen waarin jaar in jaar uit mensen werden ingeprent dat God hen als zondige nietige wezens zag.

Maar ook open ruimtes in de buitenlucht kunnen een onprettige lading bevatten. Plekken waar b.v. verkeersongelukken zijn gebeurd, een (wacht)ruimte waar men zich sociaal onveilig voelt of waar vroeger oorlogshandelingen plaatsvonden.

Objecten

Objecten als een kristal, schilderij, kandelaar, bed, auto, fiets, kleding, telefoon etc. dragen allemaal lading met zich mee welke VortexHealing® kan schoonmaken. Een bijzonder merkbaar effect kan het schoonmaken van muziekinstrumenten opleveren. De kwaliteit van de muziek voor en na dit schoonmaken verbetert hoorbaar! Helemaal als er daarna ook een Divine Door in wordt geplaatst.

Aanvullend op het schoonmaken kan VortexHealing ook een nieuwe energie of sfeer inbrengen. Bekijk daarvoor het volgende menukopje!

Voor het energetisch schoonmaken en/of toevoegen van nieuwe energieën moet ik meestal fysiek aanwezig zijn.