Behalve het schoonmaken van een ruimte/object kan VortexHealing® Divine Energy Healing ook nieuwe, positievere energie- en bewustzijnssferen toevoegen. Denk hierbij aan kwaliteiten als vrede, rust, veiligheid, compassie, liefde, joy. Of een avatarische kwaliteit als Divine Mother, Krishna, Christus, Baba etc. Dit doe ik meestal via het maken van een divine door.

Divine Doors

Met VortexHealing® kan ik een zogenaamde “Divine Door” maken. Een divine door is een soort directe brug naar de magische (oer)bron van het Leven (=Divinity). Het kan daardoor elke directe goddelijke kwaliteit als expressie inbrengen. Denk hierbij aan kwaliteiten als vrede, rust, compassie, liefde, vrolijkheid, Engelen bewustzijn. Of een avatarische kwaliteit als Divine Mother, Krishna, Christus, Baba, Merlin etc. Divine doors zijn magisch om in te leven, mee te mediteren of er een zegening van te vragen. Ze werken diep op het individueel of groepsbewustzijn. Ze helpen om voorbij het ego-bewustzijn te voelen/ervaren.

Een metafoor voor een Divine Door is dat het is als een scheur/opening in het dichte wolkendek van (ego-)bewustzijn, waardoor opeens weer het licht en de warmte van de Zon of de magie en rust van de sterrenhemel weer zichtbaar en voelbaar wordt.

Divine doors zijn te maken in zaken als:

 • Kamer
 • Huis
 • Bedrijfsruimte
 • Plek in openbare ruimte
 • Gebouw
 • Boom
 • Website*
 • Wijk/stadsdeel
 • Astrologisch (voor uitdempen van negatieve astrologische invloeden)
 • Object (kristal, schilderij, kandelaar, bed, auto, fiets, kleding, telefoon, horloge etc.)
 • Muziekinstrument als bijzonder object

Divine Doors kan ik veelal ook op afstand maken, alleen niet in fysieke objecten.

VortexHealing studenten maken veel van deze divine doors over de hele wereld heen. Hiermee wordt het menselijk groepsbewustzijn lichter gemaakt. Als seva voor een betere planeet voor mens, dier en natuur.

Een foto van een Merlin divine door is hiernaast te zien. Merlin is de avatarische bron van VortexHealing. Ook via een foto van een Divine Door kan je de energie en het bewustzijn ervan ervaren. Tune er maar eens een tijdje op in en ervaar wat er gebeurt!

*) In deze gehele website zit een divine door! En ook in het logo van Energie Magie zit er eentje. Probeer ze eens te voelen!

Muziekinstrumenten

Een bijzonder effect kan VortexHealing® hebben op het schoonmaken en optimaliseren van muziekinstrumenten! Hierdoor verbetert hoorbaar de muziekkwaliteit. Als je er een divine door inzet, dan kan de muziekkwaliteit helemaal magisch verbeteren. Bekijk deze video eens waarin je het geluid van een klankschaal hoort veranderen.

Kristallen

Kristallen kunnen in de loop der tijd “vervuild” raken. VortexHealing® kan ze weer schoonmaken. Hierdoor komt de oorspronkelijke energetische- en bewustzijnskwaliteit weer tevoorschijn. Het toevoegen van een divine door kan een extra magische kwaliteit toevoegen. Hiermee wordt het kristal ook een goed meditatie hulpmiddel.