Energiesysteem problemen, psychische issues, stress, slecht voedsel, genetische aanleg, trauma’s, verslavingen, ouderdom etc. verzwakken en beschadigen ons lichaam en brengt het uit balans. Hierdoor treden diverse (andere) fysieke klachten op. Voor diverse soorten fysieke gezondheidsklachten kan VortexHealing® Divine Energy Healing verlichting bieden. Het kan diep op de energie en intelligentie van lichaamsonderdelen werken. Het kan krachtig werken op het uitschakelen van infecties. Door het herstellen en versterken van het energiesysteem kan het lichaam weer op krachten komen. Haar natuurlijke genezende vermogens kunnen daardoor herstellen.

Hieronder een bondige opsomming voor welke fysieke klachten VortexHealing je mogelijk kan helpen. Bij elk type klacht komt telkens het kernbelang van een sterk en gezond energiesysteem duidelijk terug!

Ter reminder: VortexHealing is een aanvullende/complementaire healing vorm. Het is geen vervanging van reguliere medische of psychologische zorg. Het heeft niet de intentie om medische diagnoses te stellen of medische behandelingen aan te bieden. Er is geen garantie op een gewenste uitkomst.

Infecties (virussen en bacteriën)

VortexHealing® kan bijzonder effectief zijn bij het bestrijden van infecties en het herstel erna. Vuurachtige energie kan het (energie)systeem van virussen en bacteriën verzwakken tot uitschakelen. VortexHealing kan ook helpen het immuunsysteem te versterken waardoor het beter zelf in staat is indringers uit te schakelen. Ook onderliggende oorzaken in het energiesysteem, waardoor infecties meer kans krijgen om binnen te dringen, kunnen aangepakt worden. Voor de bestrijding van infecties heeft het lichaam voldoende van de juiste energiesoorten nodig.

Infecties kunnen het lichaam veel schade en energieverlies geven. VortexHealing kan helpen het herstel na een infectie te verbeteren en te bespoedigen.

Moeheid, lusteloosheid, burn-out

Verstoringen of verzwakkingen in het energiesysteem kunnen leiden tot verschillende vormen van vermoeidheid tot zelfs een burn-out. Stress, ziektes, trauma’s, slechte levensgewoontes etc. kunnen het energiesysteem (chronisch) uitputten zonder dat het de kans krijgt te herstellen. Hiervan kan oververmoeidheid het uiteindelijke gevolg zijn. VortexHealing® kan krachtig helpen het energiesysteem terug op niveau te krijgen. Hierdoor kunnen vitaliteit en rust weer terugkeren.

Organen, zenuwstelsel, hormoonstelsel

Zowel de fysieke als (subtiel) energetische werking van organen, zenuwstelsel, hersenen of hormoonsysteem (klieren) is cruciaal voor onze gezondheid. Door stress, ziektes, trauma’s, slechte levensgewoontes, psychische issues, genetische aanleg etc. kan deze werking verstoord raken. Diverse gezondheidsklachten kunnen hierdoor het gevolg zijn.

VortexHealing® kent diverse opties om deze lichaamsonderdelen te versterken en te optimaliseren. Dit kan door de diverse verbonden energiesysteem onderdelen te optimaliseren. Of door te werken op diepere emotionele/karmische issues. Diepe boosheid b.v. kan de lever ontregelen. Verdriet belast de longen en overmatig denken belast de milt en maag. Al deze emoties hebben ook hun uitwerking op het hormoonstelsel. Diepe stress, angsten en trauma’s kunnen het zenuwstelsel op slot trekken en doen verharden. Uiteraard speelt ook ouderdom haar rol in het functioneren van al deze systemen.

Operaties, verslavingen, medicijnen

Operaties, verslavende middelen of langdurig medicijngebruik hebben vaak forse gevolgen voor het fysieke en energetische systeem. VortexHealing® kan helpen deze gevolgen te beperken en het herstel te bevorderen.

Verslavingen hebben als oorzaak helaas vaak diepe psychische issues. Dit vergt professionele hulp. VortexHealing kan hiervoor aanvullende hulp bieden.

Andere klachten

Voor diverse andere fysieke klachten kan VortexHealing® verlichting bieden. Denk hierbij aan:

  • Hoofdpijn
  • Spijsverteringsproblemen
  • Ongegrondheid
  • Concentratieproblemen
  • Overspannenheid
  • Slaapproblemen, insomnia
  • Ontstekingen

Staat je (type) klacht er niet bij? Neem gerust contact op om te bezien of VortexHealing ook voor jou behulpzaam kan zijn.