VortexHealing® is een zeer sterke healing vorm. Het is daarom mogelijk dat verschillende intense effecten op levenssituaties kunnen ontstaan door het ondergaan van vortexhealing sessies. Fysieke, energetische en emotionele problemen kunnen worden verlicht. Diepe mystieke ervaringen kunnen optreden alsmede levens veranderende inzichten. Maar het kan er ook voor zorgen dat onderdrukte emoties of fysieke spanningen aan de oppervlakte komen, opdat zij onder ogen gezien kunnen worden en transformerende healing kunnen ontvangen. Dit proces kan verschillende emotionele en/of fysieke symptomen veroorzaken. Diepe healing is een proces dat ook/juist bedoeld is om veranderingen in iemands leven, energiesysteem, lichaam, emoties etc. te bewerkstelligen. Deze veranderingen kunnen intens zijn. Dat is onderdeel van het healing proces.

- De cliënt bevestigt bovenstaande te hebben gelezen en begrepen te hebben.

- De cliënt begrijpt dat betalingen voor sessies niet voor gegarandeerde uitkomsten zijn, maar voor de tijd die de therapeut neemt.

- De cliënt onderschrijft zijn/haar verantwoordelijkheid om op tijd op afspraken te verschijnen en dat afspraken tot uiterlijk 24 uur van te voren nog kosteloos te verzetten/annuleren zijn. Bij kortere termijn is altijd de volledige vergoeding voor de sessie verschuldigd.

- Ik heb het privacybeleid, welke op de website van Energie Magie is vermeld, gelezen en ga hiermee akkoord. (https://energiemagie.nl/privacy-policy/)

- Aanvrager is 18 jaar of ouder.

- Ik heb het intakeformulier naar waarheid ingevuld.