VortexHealing® is een zeer sterke healing vorm. Het is daarom mogelijk dat verschillende intense effecten op levenssituaties kunnen ontstaan door het ondergaan van vortexhealing sessies. Fysieke, energetische en emotionele problemen kunnen worden verlicht. Diepe mystieke ervaringen kunnen optreden alsmede levens veranderende inzichten. Maar het kan er ook voor zorgen dat onderdrukte emoties of fysieke spanningen aan de oppervlakte komen, opdat zij onder ogen gezien kunnen worden en transformerende healing kunnen ontvangen. Dit proces kan verschillende emotionele en/of fysieke symptomen veroorzaken. Diepe healing is een proces dat ook/juist bedoeld is om veranderingen in iemands leven, energiesysteem, lichaam, emoties etc. te bewerkstelligen. Deze veranderingen kunnen intens zijn. Dat is onderdeel van het healing proces.

De cliënt bevestigt bovenstaande te hebben gelezen en begrepen te hebben.

De cliënt begrijpt dat de VortexHealing therapeut niet verantwoordelijk is voor individuele symptomen die zich kunnen manifesteren door het ontvangen van behandelingen.

De cliënt neemt persoonlijke verantwoordelijkheid voor fysieke en emotionele symptomen die zich kunnen manifesteren door het ondergaan van behandelingen.

De cliënt neemt verantwoordelijkheid voor het tijdig zoeken van reguliere medische behandelingen indien dit nodig is.

De cliënt begrijpt dat de therapeut geen medisch professional of psychotherapeut is en dat hij geen medische praktijk runt.

Hoewel de therapeut commentaar kan geven op de aard van lichaamsenergie en bewustzijn in relatie tot ziekte en geestelijke gezondheid, begrijpt de cliënt dat deze niet bedoeld zijn als leidend advies ten aanzien van eventuele medische of geestelijke gezondheidsproblemen die de cliënt kan hebben.

De cliënt begrijpt dat behandelingen bij Energie Magie (reguliere) medische behandelingen, consulten of evaluaties nimmer kunnen en mogen vervangen. Indien de cliënt dit wel nalaat dan is de therapeut daar op geen enkele wijze verantwoordelijk voor. De therapeut heeft dan het recht om verdere VortexHealing behandelingen te weigeren.De cliënt begrijpt dat betalingen voor sessies niet voor gegarandeerde uitkomsten zijn, maar voor de tijd die de therapeut neemt.De cliënt onderschrijft zijn/haar verantwoordelijkheid om op tijd op afspraken te verschijnen en dat afspraken tot uiterlijk 24 uur van te voren nog kosteloos te verzetten/annuleren zijn. Bij kortere termijn is altijd de volledige vergoeding voor de sessie verschuldigd.Ik ga akkoord dat mijn persoonsgegevens worden opgeslagen en de therapeut verslagen van sessies opmaakt en bewaart in een ECD (Electronisch Clienten Dossier).Ik heb het privacybeleid, welke op de website van Energie Magie is vermeld, gelezen en ga hiermee akkoord. (https://energiemagie.nl/privacy-policy/)Dit intakeformulier geldt, na aanvulling en gezamenlijke ondertekening bij de eerste sessie, als behandelovereenkomst en vertrekpunt voor een behandelplan.Het intakeformulier naar waarheid te hebben ingevuld.

Voor- & achternaam
Geboortedatum
Burgerlijke status
Adres, postcode & woonplaats
Telefoonnummer
E-mail