I) In verband met het Covid19 tijdperk gelden er een paar aandachtspunten voor behandeling in de praktijk. Kom alleen, houdt 1,5 meter afstand en meldt tijdig eventuele corona gerelateerde klachten. In dat laatste geval wordt de sessie een afstandssessie. Vanwege de 1,5 meter voer ik de sessie iets verder van de behandeltafel af. De tafel wordt na elke sessie schoongemaakt en de kamer geventileerd. Als je je ongemakkelijk voelt bij een afspraak in de praktijk en deze liever op afstand doet, ook bij een 1e sessie, dan is dat uiteraard begripvol mogelijk.

 

II) Heb je een covid19 infectie (gehad) dan kan VortexHealing® ondersteunen met het bestrijden en herstellen ervan. VortexHealing is goed in het bestrijden van virussen/infecties. Hiervoor is een speciaal infectie protocol. Tevens kan het goed helpen het (uitgeputte) systeem na een infectie weer energie te geven.

Ter benadrukking: VortexHealing is geen vervanging van reguliere medische zorg of vaccinatie. Dat laatse wordt juist sterk door mij aangeraden.

Rob

Rob